Kód nemovitosti OG-LM-053
Lokalita Costa Blanca Jih
Typ Apartmán
Stav nové
Cena €159,900
  • Obytná plocha: 89 m2
  • Zařízené: částečně
  • 2
  • 2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ne
  • Vzdálenost moře: 0.40 km

Popis nemovitosti

Nová výstavba v srdci La Mata, Torrevieja. Tento zbrusu nový rezidenční komplex se skládá z pouhých 9 apartmánů a nachází se pouhých 400 metrů od krásné pláže Torre de La Mata.

V tomto okouzlujícím komplexu najdete nádherné množství apartmánů rozmístěných na několika podlažích, včetně přízemí, prvního, druhého a třetího patra, které jsou vybaveny 2 ložnicemi. A pro ty, kteří hledají dokonalý luxus, je zde úžasný penthouse se 3 ložnicemi a velmi prostornou terasou. Každá z těchto nemovitostí nabízí ne jednu, ale dvě útulné koupelny, vkusně zařízený obývací pokoj s moderním designem, dobře vybavenou kuchyň a ložnice zalité uklidňující září přirozeného světla.

Ale to není všechno. Všechny tyto apartmány mají exkluzivní přístup k soukromému bazénu umístěnému ve sluncem zalitém soláriu.

Komplex se nachází v těsné blízkosti velké komerční zóny se supermarketem, obchody, bary a restauracemi. Kousek od komplexu se nachází centrum města Torrevieja s větším výběrem služeb a občanské vybavenosti, stejně jako působivé městské sportovní zařízení s krytým bazénem, padelovými a tenisovými kurty, fotbalovými hřišti atd. Fantastická nákupní centra Habaneras a Zenia Boulevard jsou vzdálena 15 až 25 minut jízdy. V okruhu 30 minut se nachází několik golfových hřišť.

Penthouse má 3 ložnice, velkou terasu a cena je 376 300 €
Přízemí apartmany cena : 159 900 €
Apartmány ve 2. patře 189 900 € nebo 219 900 €

Dokončení prosinec 2024.


Líbí se vám tento projekt? Rádi vám nabídneme více informací nebo vám zprostředkujeme návštěvu.

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...