Kód nemovitosti OG-BEN-050
Lokalita Costa Blanca Sever
Typ Dům
Stav ve výstavbě
Cena €1,960,000
  • Obytná plocha: 615 m2
  • Pozemek: 1347 m2
  • Zařízené: částečně
  • 4
  • 4
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 3.00 km

Popis nemovitosti

Jedinečná luxusní vila v exkluzivní rezidenční čtvrti Benissa s výjimečným výhledem na Cala de la Fustera na severním pobřeží Costa Blanca.

Tato jedinečná luxusní vila se 4 ložnicemi a 4 koupelnami je rozložena na dvou podlažích, plus solárium a velký suterén, a to na neuvěřitelně velkém pozemku o rozloze 1 347 m2.

Hlavní patro se skládá z obývacího pokoje s dvojitými vysokými stropy, jídelny a nezávislé kuchyně. Tři samostatné prostory, které přirozeně přechází mezi jednotlivými oblastmi a které se otevírají na působivou venkovní terasu a bazén. V tomto patře se dále nachází ložnice s vlastní koupelnou, technická místnost/prádelna a toaleta pro hosty. Hlavní ložnice s vlastní koupelnou a 2 ložnice se společnou koupelnou se nacházejí v prvním patře. U každé ložnice jsou terasy, které nabízejí nádherný panoramatický výhled na Středozemní moře nebo okolní krajinu. Ze zadní terasy v prvním patře vedou venkovní schody do solária (197 m2), které je připraveno pro instalaci vířivky. Vnitřní schodiště vede do suterénu, který je velkým víceúčelovým prostorem o rozloze 205 m2. Suterén byl také připraven s vodovodními a elektrickými body, což umožňuje jeho přestavbu na další byt nebo pro jakýkoli požadavek.


Venkovní prostory jsou přístupné ze všech pokojů v hlavním patře a nabízejí vynikající polohu, kde si můžete celoročně užívat mírné klima na pobřeží Costa Blanca. Nádherná zahrada s přírodní trávou a původními rostlinami je doplněna mimořádným nekonečným bazénem a odpočinkovou zónou, kde si můžete užít noc u útulného krbu.

Vila byla navržena s použitím luxusních materiálů a povrchových úprav a zahrnuje kanálovou klimatizaci s předinstalací pro vzduchové zóny, bílé zboží, podlahové vytápění v hlavním a prvním patře, vnitřní a venkovní LED osvětlení, systém Smart Home, soukromý bazén s předinstalací pro tepelné čerpadlo a parkování na pozemku pro dvě auta.

Dokončení 2023.

Líbí se vám nemovitost? Rádi pro vás zorganizujeme návštěvu.

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...