Kód nemovitosti OG-BENI-030
Lokalita Costa Blanca Sever
Typ Apartmán
Stav nové
Cena €513,000
  • Obytná plocha: 96 m2
  • Pozemek: 136 m2
  • Zařízené: částečně
  • 2
  • 2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 0.50 km

Popis nemovitosti

Všechny apartmány v budově Intempo mají výhled na moře a velké zastřešené terasy, díky nimž světlo Středozemního moře zaplaví každý kout vašeho domova. Budete okouzleni designem a nejlepším životním stylem na světě, středomořským způsobem života.

Moderní apartmán v budově Intempo v Benidormu. Budova Intempo je nejen prestižním místem k bydlení, ale také symbolem pokroku a inovací v oblasti architektury. Intempo má úžasných 47 pater a výšku 192 metrů, což z něj činí jednu z nejvyšších obytných budov v Evropě. Byty v Intempu ztělesňují luxusní a moderní životní styl. Každý z nich byl navržen s ohledem na pohodlí a funkčnost a je vybaven moderními spotřebiči a elegantním a stylovým nábytkem. Budova nabízí řadu zařízení, jako je bazén, posilovna, sauna, vířivka a relaxační zóna. Jednou z největších výhod tohoto apartmánu je prostorná terasa, ze které je nádherný výhled na Středozemní moře a město Benidorm. Je to ideální místo k odpočinku a relaxaci. Všechny potřebné služby, restaurace jsou v komplexu k dispozici.

Luxusní apartmán o rozloze 96 m2 s terasou se skládá ze dvou útulných ložnic, elegantní koupelny s vanou, plně vybavené kuchyně s moderními spotřebiči a jídelny spojené s obývacím pokojem, což vytváří prostorný a stylový obytný prostor.
Nemovitost na prodej se skládá z:
2 ložnice, 2 koupelny, kuchyně, obývacího pokoje, jídelna,terasa.

Společenský prostor je koncipován jako rozsáhlá společenská zóna věnovaná relaxaci a sportu s posilovnou s vybavením Technogym, velkolepými lázněmi, masážními místnostmi a saunou. To vše s jedinečným výhledem na Středozemní moře a pláž Poniente.
Intempo je završeno ve 47. patře 4 vířivkami a exkluzivním barem s nádhernou terasou pro potěšení všech obyvatel. Jedná se o jedinečné místo, kde si můžete vychutnat drink a čas strávený s přáteli při pohledu na nejunikátnější západ slunce v Evropě.
 

Chcete získat více informací? Neváhejte nás kontaktovat.

 

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...