Kód nemovitosti Cala Rom 1
Lokalita Baleárské ostrovy
Typ Dům
Stav nové
Cena €380,000
  • Obytná plocha: 112 m2
  • 2
  • 2
  • Bazén: ano

Popis nemovitosti

Dvojdomy a samostatně stojící vily se společenským klubem rozmístěné v komplexu o rozloze 62 000 m² se 2, 3 a 4 ložnicemi, různé typolgie o zastavěných plochách až 150 m².

Ceny od 380.000€

Tyto vily Vám vytvoří teplý a funkční domov. Jeho pravé kouzlo spočívá ve středomořském designu, který je v harmonii s venkovním prostředím, díky kterému si ho můžete užívat ve všech ročních obdobích.

Sunrise Bay Residence vám nabízí možnost bydlení v prostředí s velkou ekologickou hodnotou, skutečném ráji na pobřeží Baleár.

Dvojdomky, s prostornými a světlými pokoji, se 2, 3 nebo 4 ložnicemi, otevřená a plynulá distribuce, díky které bude váš život pohodlnější. Díky velkým oknům si můžete si užívat rozlehlé a světlé prostory

Ve slunečných dnech budou prostorné terasy a soukromé zahrady vaším oblíbeným koutem. Je zde také možnost přidání soukromého bazénu jako upgrade. 

- s vynikajícím důrazem na detail a vybavení.

Kuchyně jsou dodávány s nábytkem a elektrospotřebiči - lednice, digestoř, indukční varná deska, trouba-mikrovlnka, myčka.

Ve všech místnostech je také teplá/studená klimatizace. Všechny domy mají navíc venkovní parkovací stání.

To vše v rezidenčním komplexu navrženém tak, abyste si užili to nejlepší ze středomořského života: večery s přáteli, rodinné chvíle, chvíle relaxace a pohody.

Dva bazény – venkovním pro nejteplejší dny a vnitřním, kde si můžete užívat i v zimě –, wellness a plně vybavená posilovna, abyste mohli udržovat aktivní životní styl.

A pro společenské plány Sunrise Bay nabízí soukromé kino, gastrobar a společenskou místnost.

Pokud je ale něco, co budete na tomto rezidenčním komplexu milovat, je to jeho poloha v Cala Romántica, krásném koutě východního pobřeží Mallorky, kde krajině dominuje moře a příroda. Budete bydlet jen pár minut od zátoky Estany d'en Mas, malé zátoky s křišťálově čistou vodou obklopené borovicemi, a méně než 10 minut od ostatních zátok v této oblasti a od města Manacor, kde je široká škála služeb - restaurace, supermarkety, školy, lékárny, nemocnice.... Nedaleko jsou také významné golfové a tenisové kluby, jako je Son Severa Golf Club, Nadal Tennis Academy nebo Porto Cristo Tennis Club, všechny ve vzdálenosti 15 až 30 minut jízdy autem. Exkluzivita, klid, krajina, sport, kultura. Ať už hledáte cokoli, je to v Sunrise Bay Residences.

 

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...