Kód nemovitosti OG-MORAI-029
Lokalita Costa Blanca Sever
Typ Dům
Stav použité
Cena €1,150,000
  • Obytná plocha: 366 m2
  • Pozemek: 1973 m2
  • Zařízené: částečně
  • 5+
  • 3
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 1.10 km

Popis nemovitosti

Vítejte ve vile , dechberoucí oáze luxusu a klidu v idylickém pobřežním městečku Moraira. Tato rozlehlá vila nabízí nevšední zážitek z bydlení díky prostorným pokojům, úchvatnému výhledu na moře a výhodné blízkosti pláže a pulzujícího centra města.

V horním patře se nachází tři velkoryse řešené ložnice, které vyzařují pohodlí a styl. Každá ložnice je navržena tak, aby poskytovala klidné útočiště s dostatkem přirozeného světla a nádherným výhledem na azurové Středozemní moře. Dvě bezvadně zařízené koupelny, z nichž jedna je en-suite, zajišťují maximální pohodlí a soukromí.

Horní patro zahrnuje také stylový salon, kde můžete relaxovat a odpočívat a vyhřívat se v teple slunce, které proniká okny. Vedle salonu najdete prostornou a dobře vybavenou otevřenou kuchyň, která uspokojí kulinářské touhy i těch nejnáročnějších kuchařů. Odtud se dostanete na krytou terasu, která je ideální pro vychutnávání pokrmů pod širým nebem a užívání si jemného mořského vánku. Pro ty, kteří touží po vyšším zážitku, je tu solárium s panoramatickou vyhlídkou, odkud se můžete kochat nádhernými výhledy na pobřeží.

Když se vydáte dolů po propojeném vnitřním schodišti, objevíte další útočiště pro zábavu a volný čas. Rozlehlý salon, který v současné době slouží jako kulečníková místnost, čeká na vaše potěšení a nabízí prostor pro pořádání setkání a vytváření cenných vzpomínek. Dvě vkusně navržené ložnice poskytují pohodlí a soukromí, zatímco dobře vybavená koupelna uspokojí potřeby hostů.

Nabídku vily doplňuje garáž, která poskytuje bezpečné parkování pro vaše vozidlo. Jakmile vyjdete ven, přivítá vás rozlehlá terasa, která láká k vyhřívání na středomořském slunci. Terasa je vybavena kompletním grilem a letní kuchyní, které jsou ideální pro pořádání nádherných venkovních hostin. Velký soukromý bazén s výhledem na udržovaný pozemek vás zve k osvěžujícímu koupání a užívání si radosti z venkovního života. Sportovní nadšence potěší přítomnost soukromého tenisového kurtu, který umožňuje přátelské zápasy na pozadí nádherného okolí.

Villa Mar Azul se může pochlubit rozsáhlým parkovištěm na pozemku, které zajistí snadné ubytování vašich hostů. Ať už hledáte odpočinek, zábavu nebo aktivní životní styl, tato výjimečná vila nabízí jedinečný zážitek z bydlení. Dopřejte si nádheru přímořského bydlení a vytvořte si v tomto úchvatném útočišti u moře vzpomínky, které vám zůstanou na celý život.


 

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...