Kód nemovitosti OG-AL-024
Lokalita Costa Blanca Sever
Typ Apartmán
Stav ve výstavbě
Cena €435,000
  • Obytná plocha: 122 m2
  • Zařízené: částečně
  • 2
  • 2
  • Balkon/terasa: 79 m2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 0.20 km

Popis nemovitosti

Luxusní komplex apartmánů postavený v centru města Albir, v pěší vzdálenosti od pláže a veškeré občanské vybavenosti.  Pláž je písečná s oblázky a má průměrnou šířku kolem 70 metrů. Můžete zde provozovat množství vodních sportů, jako je plachtění, windsurfing, surfování.

Apartmány se 2 nebo 3 ložnicemi a 2 koupelnami jsou jedinečné díky svým velkým zahradám v přízemí a prostorným terasám s plochou od 20 do 130 m2. Některé apartmány mají výhled na moře. Apartmány byly navrženy tak, aby bylo dosaženo širších proporcí, světlosti,
kvality a rozmístění, které propojuje vnější prostory s interiéry. V první fázi je 82 bytů s 1, 2, 3 a 4 ložnicemi, od 80 m2 zastavěné plochy plus terasy a venkovní prostory, s garáží a úložným prostorem. Komplex se nachází na pozemku o rozloze 30 318 m2 v plně konsolidovaném prostředí.
a v nejlepší lokalitě Playa del Albir.  Urbanizace bude zcela uzavřená po svém obvodu, bude mít kamerový systém a systém kontroly přístupu, který nabídne vysoký stupeň bezpečnosti a klidu v srdci Albiru. V komplexu nebudou žádné cesty a pohybovat se budete moci pouze uvnitř.
pěšky nebo na kole. V okolí budov a na různých úrovních vnitřní urbanizace se nachází různé okrasné fontány a několik bazénů. Kromě toho bude také vyhřívaný krytý bazén.

V rámci rezidence najdete mnoho služeb, kde si můžete užívat pohodlný životní styl, se širokou nabídkou volnočasových aktivit, aniž byste museli opustit komplex:
- Concierge a recepce s klimatizovanými službami pro příjem zásilek.
- E-parkoviště s nabíjecími místy pro elektrická a hybridní vozidla na vyžádání.
- Parkoviště pro jízdní kola a prostor pro jejich údržbu.
- Diferencované prostory pro mytí vozidel a kol.
- Vedle venkovních prostor bazénů se bude nacházet Pool Bar a Sun Deck vybavený lehátky,
slunečníky a různým nábytkem pro stylové opalování.
- Tenisový kurt a hřiště na pádlování
- V zahradě bude integrováno studio jógy.
- Vybavená posilovna a sauna.
- Víceúčelová společenská místnost s místností Gourmet & wine cellar.
- Coworking a čítárna.
- Herna pro děti.
- Kino.
- Sklad námořního vybavení.
- Vyhřívané místnosti pro likvidaci odpadu.

Komplex byl koncipován jako dokonalé místo pro život a práci, a to jak pro svou polohu, tak pro komunikaci se zbytkem Evropy, tak i pro klima s mírnými teplotami po celý rok a v konsolidovaném prostředí, kde se nachází nesčetnými aktivitami a se vším, co můžete potřebovat, na dosah.
Navíc je přidána coworkingová zóna, ve které budou umístěny diferencované prostory určené pro telematické schůzky, vysokorychlostní Wi-Fi,  společenskou místnost a odpočinkovou zónu s kavárnou.

Cena: Apartmán se 3 ložnicemi od 600 000 eur

Dokončení: 2024

Chcete získat více informací? Neváhejte nás kontaktovat.

 

 

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...