Kód nemovitosti BSR
Lokalita Mijas Costa
Typ Dům
Stav nové
Cena €885,000
  • Obytná plocha: 200 m2
  • Zařízené: částečně
  • 3
  • 3
  • Balkon/terasa: 90 m2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 0.95 km

Popis nemovitosti

Poslední vila na prodej v luxusním uzavřeném komplexu 12 vil

3 ložnice s vlastními 3 koupelnami u každé ložnice

prostorná, moderní, zařízená kuchyně se spíží

užitná plocha 200 m2, terasa 90 m2

950 m od pláže

v těsné blízkosti všech služeb, obchodů a restaurací

výhled na moře a hory

jiho-západní orientace

vlastní, soukromý bazen bazén

parkování pro 2 vozy

celá vila je navržena jako bezbarierová

cena 850 tis. Euro + 35.000€ za nábytek

 

Vila je navržena tak, aby nabízela jen to nejlepší z luxusu, pohodlí a moderního designu. Každá vila je postavena kolem velkých ploch prosklených oken, posuvných a skládacích skleněných dveří, aby hladce propojily vnitřní a venkovní prostory. Vily mají upravené zahrady a terasy se soukromými bazény a vodními prvky. Každá ložnice s vlastní koupelnou, moderní kuchyně se spíží, mramorové podlahy, obklady a mnoho dalšího.

Riviera del Sol leží na pobřeží Costa del Sol v jižním Španělsku uprostřed mezi Marbellou a Fuengirolou.

Riviera del Sol se nachází jen pár minut od nájezdu na dálnici AP7 a národní pobřežní silnice A7 (dříve N-340), která umožňuje snadný přístup na letiště Malaga za 25 minut, Marbella je vzdálena 15 minut jízdy.

Riviera del Sol je smíšená rezidenční a prázdninová oblast se všemi zařízeními a službami potřebnými k pohodlnému užívání si života. Banky, restaurace, obchody, supermarkety, lékárny a zdravotní středisko se nachází v sousedství. Dvě a tři jamky golfového klubu Miraflores jsou v těsné blízkosti urbanizace.doslova klínem.

Krátce naskočte do auta na východ a najdete vesnici La Cala, nákupní centrum Miramar, centrum města Fuengirola a město Malaga. Jděte na západ a objevíte exkluzivní plážové kluby, nákupní centrum La Cañada, centrum města Marbella a Puerto Banus. Jednodenní výlet do země vás zavede do dechberoucí Ronda (oblíbená Orsona Wellse a Ernesta Hemingwaye), Sevilly, Granady a dokonce i do malebného lyžařského střediska Monachil v Sierra Nevadě. Pobřeží je také rájem pro každého, kdo miluje outdoorové aktivity s krásnými horskými pásmy pro stezky a pěší turistiku, cyklistiku na silnici i mimo ni, všechny druhy vodních sportů, tenis, v neposlední řadě více než 70 golfových hřišť na výběr a mnoho, mnoho více.

 

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...