Kód nemovitosti IS-BB
Lokalita Benalmadena
Typ Apartmán
Stav použité
Cena €172,000
  • Zařízené: ano
  • 1
  • 1
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 0.20 km

Popis nemovitosti

Tyto apartmány jsou úžasná investiční příležitost, která nabízí skvěle umístěný prázdninový domov v plně servisovaném rezortu s atraktivními výnosy z pronájmu v populární turistické destinaci Benalmadena na Costa del Sol.

Tato rezidence je na nádherném úseku pobřeží Costa del Sol. Pobřeží je oblíbené díky prázdninovým trhům a Benalmadena se svými písečnými plážemi, skvělými restauracemi, stylovým přístavem a nakupováním je jedním z nejoblíbenějších přímořských měst.

Nachází se pouhých 200m od pláže a 15 minut od letiště Malaga. V blízkosti je také vlaková zastávka na trase mezi Malagou a Fuengirolou, která poskytuje dobrou dostupnost k podnikání dalších výletů a usnadní cestování bez použití automobilu.

Připojte se k rezortu se zavedeným managementem pronájmů a užijte si jak rodinnou dovolenou, tak velkorysé výnosy z pronájmu Vašeho vlastního apartmánu na Costa del Sol.

Apartmány jsou plně zařízené a vybavené, koncept otevřeného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, plně klimatizováno a všechny apartmány mají výhled na společné prostory rezortu nebo na moře.

Vybavení rezortu zahrnuje 5 bazénů, dva z toho se skluzavkami a tobogány, kavárnu, snack bar, fitness centrum a spa s vnitřním bazénem.

Apartmány mají ložnici s manželskou postelí a rozkládací gauč v obývacím prostoru pro pohodlné ubytování 4 osob.

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...