Kód nemovitosti CQ-BT-69095
Lokalita Costa Blanca Jih
Typ Apartmán
Stav použité
Cena €119,000
  • Obytná plocha: 78 m2
  • 2
  • 1
  • Bazén: ano

Popis nemovitosti

Tento vynikající apartmán ve stylu Buena vista v nejvyšším patře s nádherným výhledem se 2 ložnicemi s vestavěnými skříněmi, vynikajícími slunnými terasami, krásným společným bazénem, prostornou koupelnou s vanou a sprchou a kuchyní vybavenou všemi spotřebičů včetně myčky nádobí. Dům nabízí světlý obývací pokoj s jídelnou, který se rozprostírá na jihozápadně orientovaný balkon s nádherným výhledem na Marquesa Golf a celou cestu na zapadající slunce za vzdálenými horami. Díky příznivému světlu nabízí dům svěží dojem. Vnější stěny na střešní terase a v přední části byly nedávno renovovány. 

 

 Předzahrádka u vchodu nabízí skvělý prostor k posezení ve stínu v nejteplejších hodinách dne a také nedaleko najdete malý užitečný úložný prostor. zatímco osvěžující bazén s dokonale upravenými zahradami a nádherně upraveným bazénem nabízí lehátka a slunečníky jen 50 metrů od hotelu.

 

 Otevřená kuchyně je vybavena všemi spotřebiči včetně myčky. Okna mají dvojskla a sítě proti hmyzu a v prostorné koupelně je umístěna pračka 

 

 Je zde klimatizace, stropní větrání, elektrické vytápění, teplovodní kotel na plyn a extra plynový konvektor s venkovním odsáváním.

 

 K dispozici je WiFi Fibra a můžete přistupovat k různým kanálům přes Chromecast nebo satelit.

 

 Z balkónu se po schodišti s područkami dostanete na horní terasu  důležitou pro Vaši bezpečnost. Velká soukromá sluneční terasa v horní části (přibližně 60 m2) pokrývá celé přízemí a nabízí nádherný venkovní obývací prostor a další místnost, která se nyní používá jako sklad, která by byla ideální jako herna pro nejmenší v rodině. .

 

  

 

 Byt má také turistickou licenci pro rekreační pronájmy, takže jste připraveni začít kombinovat podnikání s potěšením! 

 

 Tento dům se prodává kompletně zařízený včetně všech spotřebičů, 2 klimatizačních jednotek, 3 stropních ventilátorů. a plynový ohřívač v ceně. 

 

 10 minut chůze je krásná přírodní rezervace El Recorral, ideální pro ty, kteří mají rádi procházky nebo cyklistiku. Dům je perfektně připravený k nastěhování a zůstává částečně zařízený. Dům je ideální pro lidi, kteří mají potíže s chůzí.


Poloha nemovitosti

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...