Kód nemovitosti CQ-HS-41687
Lokalita Costa Blanca Jih
Typ Dům
Stav použité
Cena €149,900
  • Obytná plocha: 58 m2
  • 2
  • 1
  • Bazén: ano

Popis nemovitosti



 Tento výjimečný apartmán se 2 ložnicemi se nachází v půvabné Urb Verdemar III ve Villamartinu. Tato pečlivě zrekonstruovaná nemovitost je v bezvadném stavu, připravena k okamžitému nastěhování. Může se pochlubit plně vybavenou kuchyní, elegantními bílými lakovanými interiérovými truhlářskými výrobky, keramickými podlahami a hliníkovými venkovními truhlářskými výrobky s bezpečnostními mřížemi.

 Po vstupu vás uvítá velkoryse dimenzovaný obývací pokoj plynule propojený s otevřenou kuchyní v americkém stylu. Součástí bytu je také dobře dispozičně řešená rodinná koupelna a prostorná terasa pro venkovní relaxaci. Navíc je pod budovou praktický úložný prostor. Obyvatelé mají exkluzivní přístup do krásného společného bazénu, který je jen pár kroků odtud.

 Tato rezidence se nachází v klidném prostředí, jen kousek pěšky od pulzujícího nákupního centra La Fuente, které je domovem mnoha nejlepších barů a restaurací v regionu. Villamartin Plaza, La Zenia Boulevard a nedotčené pláže s modrou vlajkou jsou jen kousek odtud. Golfoví nadšenci ocení četná špičková golfová hřiště v okruhu 5 km. Letiště Alicante i Corvera jsou snadno dostupná během 50 minut jízdy.

 Mezi pozoruhodné doplňky patří: turistická licence, rohové umístění, kompletně zařízeno, klimatizace, vestavěné skříně, TV, plně vybavená kuchyň, přístup ke komunitnímu bazénu, zahradě, terase a bohatým venkovním výhledům, vše bezpečně oploceno.
&#13 ; Výhodná poloha v blízkosti autobusů, stromů, nákupních center, lékařských středisek, škol, pobřeží, golfových hřišť, nemocnic, parků, supermarketů a v dobře udržované urbanizaci s ničím nerušeným výhledem a vyhrazenými dětskými koutky.

 Orihuela se může pochlubit působivým 16 km pobřeží s 11 zátokami a plážemi s jemným zlatým pískem, které jsou políbené teplými vodami Středozemního moře. Výjimečná geografická poloha regionu a příznivé klima umožňují celoroční plážové vyžití a vodní sporty. Pláže Orihuely jsou držiteli prestižních certifikací, včetně modrých vlajek, certifikací „Q“ pro turistickou kvalitu a vyznamenání SICTED, což z nich činí turistickou destinaci nejvyšší kvality s nejvyšším počtem ocenění na kilometr pobřeží ve Španělsku.
&#13 ; Torrevieja, sousedící s Orihuela Costa, je sousední město, kde obyvatelé často využívají služby, jako je univerzitní nemocnice Torrevieja, vodní park Aquopolis, nákupní centra a místa nočního života. Mezi Torrevieja a Orihuela Costa existuje symbiotický vztah, který podporuje růst a rozvoj v obou oblastech.

  • Komora
  • Terasa
  • Společný bazén
  • Klimatizace
  • Zařízený
  • prádelna
  • Domácí spotřebiče

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...