Kód nemovitosti OG-VIL-063
Lokalita Costa Blanca Sever
Typ Apartmán
Stav použité
Cena €270,000
  • Obytná plocha: 60 m2
  • Zařízené: ne
  • 2
  • 2
  • Balkon/terasa: 10 m2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano

Popis nemovitosti

Rádi bychom představili tento krásný apartmán se 2 ložnicemi a 2 koupelnami ve Villajoyosa s výhledem na moře. Nachází se v blízkosti pláže Torres a pláže Varadero ve městě Villajoyosa, Costa Blanca.

Tento útulný apartmán má 2 ložnice, jednu s vlastní koupelnou, kuchyň a obývací pokoj a fantastickou terasu s výhledem na moře.

V ceně je také obrovská garáž pro 2 - 3 auta s úložným prostorem.

Villajoyosa je skrytý klenot turistického letoviska na severním pobřeží španělského pobřeží Costa Blanca, které se nachází mezi Benidormem a San Juanem. Villajoyosa je také známá jako La Vila Joiosa.
Do Villajoyosy se dostanete buď letecky z letiště Alicante, nebo z letiště Murcia. Jakmile se ocitnete na letišti, máte řadu různých možností transferu do Villajoyosy, včetně soukromých kyvadlových autobusů, taxíků nebo pronájmu auta Villajoyosa. 

Villajoyosa je známá nejbělejšími písečnými plážemi na celém pobřeží Costa Blanca a má status modré vlajky. Dlouhý úsek bílého písku lemuje promenáda s bary a restauracemi převážně španělského charakteru s množstvím palem, které poskytují potřebný stín pro příjemně strávený den. Na pláži se nachází také rozsáhlé hřiště pro malé děti.

Ve Villajoyose se nacházejí tři hlavní pláže La Platja Centre (Centrální pláž) v blízkosti centra města. Dále se zde nachází pláž El Paradis a pláž Xarco se strážní věží a pláž Torres s římskou věží. V malé zátoce využívané k potápění a naturismu se nachází Racó del Conill a za pozornost stojí také pláže Bon Nou a La Caleta s jiskřivě čistou vodou.

Máte zájem? Kontaktujte nás a domluvte si návštěvu.

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...