Kód nemovitosti OG-FINE-039
Lokalita Costa Blanca Sever
Typ Dům
Stav ve výstavbě
Cena €795,000
  • Obytná plocha: 150 m2
  • Pozemek: 452 m2
  • Zařízené: částečně
  • 3
  • 3
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 4.00 km

Popis nemovitosti

Luxusní komplex samostatných vil se nachází na Sierra Cortina, ve Finestratu, v oáze klidu a pohody, která zároveň nabízí panorama nepřekonatelných výhledů na Benidormský záliv.

Tento projekt nabízí 3 různé samostatně stojící vily, které se liší podlahovou plochou a rozmístěním pokojů. V závislosti na svých potřebách si můžete vybrat mezi 3 ložnicemi se suterénem nebo bez něj a podzemním parkovištěm. Dispozice jsou navrženy tak, aby co nejlépe využily prostor, což odráží zásadní architektonický koncept, jehož cílem je dát střed pozornosti fantastickému výhledu na záliv a zahrady, a to jak ze střechy, tak ze zahrady, přízemí, prvního patra a sluneční terasy. Každá vila má 3 ložnice a 3 koupelny, otevřenou kuchyň, soukromý bazén 28 m2. Některé vily mohou být postaveny se suterénem o rozloze 62 m2, který lze využít jako další místnost.

Každý pozemek má krásně navrženou zahradu. Vrcholem zahrady je báječný soukromý bazén s skleněnou mozaikou, umělým trávníkem, stromy, automatickým zavlažovačem a venkovním osvětlením. Je obklopen ocelovým plotem s lamelami nakloněnými směrem k moři, aby bylo možné využít výhod mořského vánku a středomořského lesa.

244 kilometrů středomořských pláží, zátok a útesů tvoří pobřeží Costa Blanca v Alicante na jihovýchodě Španělska. Mírné podnebí s 320 slunečnými dny v roce a teplotami mezi 16 a 28 stupni, kvalita života, letecká a železniční doprava, ale i kvalita dopravy s celou Evropou a široká škála možností trávení volného času a sportovních aktivit a rekreační nabídky z něj učinily jedno z nejoblíbenějších míst na světě.
Ze všech měst na pobřeží Costa Blanca vyniká Benidorm tím, že je to nejvýznamnější a nejznámější turistické destinace ve Španělsku a ve Středomoří jako celku,  díky  nádhernym plážím, možnosti trávení volného času, jeho noční život a služby které nabízí. Benidorm má dobré dopravní spojení. Tramvají, je to 40 minut do Alicante.  Autobusové nádraží v Benidormu nabízí několik linek do různých španělských měst, například do Madridu nebo Valencie. 
Benidorm má několik zátok a pláží, kde si můžete užívat slunce a moře. Levante, Poniente nebo Mal Pas jsou jen některé z nich. Nabízí také možnosti na volný čas a kulturu. Nachází se zde několik zábavních parků a parků pro volný čas, například Aquanatura, Aqualandia, Terra Mítica a Mundomar.

Ceny těchto vil začínají na 795 000 eur, bez suterénu. Vily se suterénem stojí 1 065 000 eur. Tyto vily mají také větší bazén o rozloze 32 m2. KomplEx bude dokončen na konci roku 2024 a na začátku roku 2025 některé z nemovitostí.

Komplex má také jednu vilu se 4 ložnicemi a 3 koupelnami, s pozemkem 571 m2 a suterénem 164 m2. Vila samotná má 196m 2. Cena této vily je 1 350 000 eur a bude dokončena v prosinci příštího roku 2025

Máte zájem? Rádi pro vás zorganizujeme prohlídku.

 

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...