Kód nemovitosti IS-CS
Lokalita Estepona
Typ Apartmán
Stav nové
Cena €235,000
  • Zařízené: částečně
  • 2
  • 2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano

Popis nemovitosti

Objevte novou rozvojovou oblast v Esteponě, kde pro vás stavíme jedinečný dům, který nabízí vše, co na Costa del Sol hledáte. Je místem, kde se snoubí design, modernost, ekologie a odlišnost. Je jedinečným prostorem, kde se klade důraz na architekturu, krajinářství, zeleň, společné prostory a všestrannou kvalitu. 

Nachází se v nové rezidenční čtvrti, která poskytuje dokonalou rovnováhu mezi bydlením v soukromé rezidenci a přitom v blízkosti centra města a pláží, se všemi obchody, zdravotními středisky, školami a volnočasovými možnostmi, které Estepona nabízí. Projekt má nejvyšší energetické hodnocení, což znamená značné úspory při šetrnosti k životnímu prostředí.

Je zde 70 nádherných apartmánů, kde si můžete vybrat svůj dům s 1 až 4 ložnicemi v konstrukci o 3 výškách, kde všechny jednotky mají velké terasy nebo zahrady a společenské prostory navržené tak, abyste si užili čas v bazénu, posilovně nebo komunitní místo. Všechny byty mají komoru a jedno nebo dvě podzemní parkovací stání. Probuďte se každý den slunečním světlem, které vás naplní zdravím a pocítíte chladivou svěžest rostlin a vody.

K předání konec 2025

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...