Kód nemovitosti IS-PCR
Lokalita Torremolinos
Typ Apartmán
Stav nové
Cena €395,000
  • Zařízené: částečně
  • 2
  • 2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 0.70 km

Popis nemovitosti

Nová rezidence v Montemar, Torremolinos představuje velkou symetrii a harmonii ve svém designu , a to jak na vnější fasádě, tak ve svých interiérech. Má 37 vícegeneračních apartmánů se 2, 3 a 4 ložnicemi a 2 dvojdomy, kde si můžete užívat soukromí a klidu svého domova s ​​velkými terasami určenými pro každý den v roce. Exkluzivní společné prostory ke sdílení, skladovací prostory a garážová stání pro auta i motocykly.

Perfektně vybavené apartmány s vybavenými kuchyněmi, klimatizací s segmentací typu Airzone, aerotermální energií, motorizovanými žaluziemi a dalšími výhodami. Veškeré pohodlí, které potřebujete ke strávení společného času s rodinou. Výhled na moře a blízkost pláže Carihuela s krásnou promenádou, která se táhne od Torremolinos až k přístavu v Benalmadeně, a je lemována mnoha plážovými bary, obchůdky a restauracemi. 

Ve společných prostorách rezidence jsou upravené prostory, multifunkční bazén, houpací sítě ve vodě a plavecká dráha, venkovní dětský koutek , venkovní fitness a plně vybavený areál Txoco .

Pláž 700m

Mercadona 150m

Letiště 8,5km

Golf 6km

K předání 2025

2 LOŽNICE

Od 395 000 €

3 LOŽNICE

Od 460 000 €

4 LOŽNICE

Od 520 000 €

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...