Kód nemovitosti IS-BVH
Lokalita Pobřeží východně od Malagy
Typ Apartmán
Stav nové
Cena €299,000
  • Zařízené: částečně
  • 2
  • 2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano

Popis nemovitosti

Nerja - Nádherný a nekonečný výhled na moře v úžasném letovisku Nerja.

Rádi bychom Vám nabídli projekt 58 bytů a duplexů se 2 a 3 ložnicemi s vynikající kvalitou konstrukce a povrchových úprav.

Tyto byty jsou velkolepé, jak uvnitř, tak venku. Všechny prostory byly záměrně navržený tak, aby neustále a co nejlépe využívaly slunce a denního světla pobřeží Costa del Sol.  

Jedinečné prostory, jako jsou prostorné soukromé terasy s úžasným výhledem na moře. Pokud jde o rozložení, nejvíce vyniká otevřený obývací pokoj s kuchyní a barem, prostorný prostor, zařízený podle nejnovějších trendů, dostačující úložné prostory, stejně jako vybavení spotřebiči značky Siemens nebo podobnými.

Domy jsou vydlážděny velkoformátovými porcelánovými dlaždicemi, které působí exkluzivním a moderním dojmem. Interiérové dveře a vestavěné skříně v bílé barvě udělají každý detail vašeho budoucího domova dokonalým a čistým.

Jako alternativa k tradičním radiátorovým systémům, bylo navrženo podlahové topení,  poskytující větší úsporu energie a míru pohodlí uvnitř domova. Klimatizace, topení a ohřev vody funguje přes tepelné čerpadlo. 

ENERGETICKÁ ÚČINNOST - Jedná se o obytné budovy navržené s cílem dosáhnout vyšší účinnosti při nízké spotřebě energie, která upřednostňuje racionální využívání energie při zachování životního prostředí, kvality a klimatického komfortu v domácnosti. Nejvyšší energetické hodnocení - A.  

Připravte se na to, že se budete cítit rozmazleně v tomto novém projektu. 9 000m2 krásných středomořských zahrad s chodníčky, vedoucími celým komplexem, s úžasnými výhledy na moře. Budete se moci ochladit v různých dostupných bazénech, ať už se jedná o krytý vyhřívaný bazén nebo nekrytý venkovní bazén, oba s jacuzzi, pro kteroukoli roční dobu. Komplex dále nabízí finskou saunu a turecké lázně, vířivku, kurt na paddle tenis a multisportovní hřiště, putting green,minigolf, kino, společenský klub, gril zónu s posezením a s výhledem na moře. Dokonce i vinotéka pro nejvybranější jazýčky.

Uzavřený komplex s podzemním parkováním.

Developer umožňuje i extra úpravy za příplatek, například instalaci soukromého bazénu nebo jacuzzi v pentousových a přízemních apartmánech. 

Nerja se nachází cca 70km východně od Malagy a perfektně komunikuje dálnicí A-7 z Malagy. 

K předání: začátek roku 2025

Ceny od: 

2 ložnice 2 koupelny - 299 000€

3 ložnice od  699.900€

Přízemí od:  329.900€

Ático od 499.900€

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...