Kód nemovitosti 1257
Lokalita Costa Blanca Sever
Typ Apartmán
Stav nové
Cena €320,000
  • Zařízené: částečně
  • 2
  • 2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano

Popis nemovitosti

 

Další fáze na prodej od září 2023

Tato plážová urbanizace se bude skládat ze 3 bytových bloků, všechny s výhledem na moře. Nyní je postavena 1.fáze a začíná se stavět fáze2., apartmány a penthousy s 2 a 3 ložnicemi.

 Je obklopena všemi službami, restauracemi, kavárnami, supermarkety.

Rezidence má velkou zahradu, dva bazény, jeden pro děti, venkovní parkoviště pro kola a přímý přístup na pláž.

Kvalitní provedení, kuchyně otevřená do obývacího pokoje s vysokými a nízkými linkami, pracovní deska Silestone nebo podobná vybavená digestoří, indukční varnou deskou a elektrickou troubou.

Prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu. PVC dvojsklo se vzduchovou komorou typu "Climalit" a motorizované venkovní žaluzie.

Pokoje s vestavěnými skříněmi, rozmístěné s věšákem, zásuvkami a vnitřním LED osvětlením, USB nabíječkami v ložnicích a motorizovanými venkovními žaluziemi.

Koupelny se závěsnou vitrifikovanou porcelánovou sanitou s vestavěnou nádržkou, ploché pryskyřičné sprchové vaničky, umyvadlo s nábytkem a zrcadlem ve všech koupelnách a baterie.

Všechny byty mají pancéřové vchodové dveře do domu, interiérové ​​porcelánové podlahy nebo podobně, soklová lišta bude lakovaná tak, aby ladila s truhlářským interiérem, povrchové úpravy stěn v hladkém plastovém nátěru, výroba teplé užitkové vody Aerotermální energií, která poskytuje energii z obnovitelných zdrojů a neznečišťující, s nižší spotřebou energie, venkovní nástěnná svítidla a elektrické zásuvky a TV na terasách domů a solária, propojení videotelefonem s hlavním vchodem do areálu a u vstupu do každého sálu a předinstalací klimatizace firmou potrubí v obývacím pokoji a ložnici.

Garáž a skladový prostor extra  12 000 €

Ceny apartmmánů 2 ložnice od 280.000€ - přízemí, patro od 320.000€

Ceny apartmánů 3 ložnice od 385.000€

střešní penhousy od 499.000€

 

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...