Kód nemovitosti IS-Estrella
Lokalita Luxusní nemovitosti
Typ Apartmán
Stav ve výstavbě
Cena €667,000
  • Zařízené: částečně
  • 3
  • 3
  • Bazén: ano
  • Vzdálenost moře: 0.20 km

Popis nemovitosti

NACHÁZÍ SE V SOUKROMÉM OBYTNÉM KOMPLEXU S VYNIKAJÍCÍMI SPOLEČNÝMI PROSTORY A POUHÝCH 150 METRŮ OD JEDNÉ Z NEJLEPŠÍCH PLÁŽÍ V MARBELLE.

 

Rezidenční development  se nachází v jedné z nejexkluzivnějších rezidenčních oblastí Marbelly, Elviria - Las Chapas. Projekt  se 2, 3 a 4 ložnicemi s garáží a komorou jen 150 metrů od jedné z nejlepších pláží ve městě.

 

Domy mají vynikající soukromé společné prostory, ze kterých si můžete vychutnat fantastický výhled. Vybaveno posilovnou, bazénem pro děti a dospělé a coworking místnost.

200 metrů od projektu se také nachází Spa Club, kde je možné si zaplatit členství.

 

ACCIONA se pevně zavázala k udržitelnosti životního prostředí. Z tohoto důvodu byly domy oceněny pečetí BREEAM, která zajišťuje, že splňují všechna kritéria účinnosti a udržitelnosti, protože jak design, tak konstrukce byly provedeny s cílem snížit emise CO2 a ekologickou stopu.

 

Estrella del Mar je klidná rezidenční zástavba, která kombinuje společenský a rodinný život. Projekt má přístup ke všem potřebným službám a nejlepším zařízením pro volný čas, včetně nákupního centra La Cañada a golfových hřišť. Oblast má výborné dopravní spojení, díky kterému se do centra města dostanete během několika minut.

 

Koupě OFF PLAN  - termín dokončení konec roku 2024 

Tento projekt je vynikající investicí a také příležitostí, vlastnit moderní a stylový apartmán přímo u pláže Las Chapas.

Tato lokalita je velmi žádaná i z hlediska krátkodobých pronájmů, pokud hledáte výbornou investici, tyto apartmány nebudou mít v okolí konkurenci. 

 

Ceny od: 

2 ložnice - 429 000€

3 ložnice - 667 000€

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...