Kód nemovitosti 1238
Lokalita Luxusní nemovitosti
Typ Dům
Stav nové
Cena €2,100,000
  • Obytná plocha: 500 m2
  • Pozemek: 976 m2
  • Poschodí: 3
  • Zařízené: ne
  • 5+
  • 5+
  • Balkon/terasa: 150 m2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 5.00 km

Popis nemovitosti

Přímo od stavitele. ve výstavbě, předpokládaný termín dokončení léto 2022. Výjimečná luxusní vila na prodej s výhledem na moře. Nová stavba s neuvěřitelným výhledem na moře, která se nachází v exkluzivní oblasti La Fustera, pouhých 50 metrů od moře a orientovaná na jihovýchod. Dům se 4 ložnicemi, 5 koupelnami, 499,75 m² postavený, na rovinatém pozemku 975,66 m², je rozložen na 2 podlažích plus suterén, propojený schodištěm a výtahem pro snadný přístup. Výška v každém patře: 2,60 metru Zdarma. V přízemí o velikosti 146,38 m² je kuchyň s ostrůvkem, prostorný obývací pokoj s jídelnou se vstupem na verandu a terasu k bazénu, 1 toaleta pro hosty, 1 ložnice s vlastní koupelnou a přímým vstupem na terasu u bazénu a letní grilovací prostory. kuchyně, venkovní WC. První patro o rozloze 95,17 m² má 3 ložnice s vlastními koupelnami, všechny se soukromými terasami s úžasným výhledem na moře. V suterénu 258,20 m² je bar / sklep, strojovna, sklad, prádelna, koupelna, sauna, jacuzzi, posilovna a velké kino s krytým bazénem. Venkovní veranda pro dvě vozidla a zahradní plochy.

Dům je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a povrchových úprav, je zde možnost, že si klient může vybrat materiály podle svých představ. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Garáž (volitelné)

Benissa, mezi Morairou a Calpe na sever od Costa Blanca v Alicante ve Španělsku, je domovem některých z nejatraktivnějších zátok a pláží a patří k tomuto malému městu se snovými zátokami a plážemi, s kosmopolitním historickým centrem a středověkou příchutí. 4 kilometry pobřeží, které je strmé, s útesy a malými zátokami, které napadají borovice. Toto pobřeží je pokryto ekologickou procházkou s několika úseky, kterou můžete díky jejímu klimatu cestovat prakticky po celý rok. Na jeho plážích a zátokách (Cala de Les Bassetes, Cala Fustera, Cala Pinets, Cala LLobella, Cala Advocat, Cap Blanc a Cala Baladrar) se můžete věnovat potápění, rybaření, paddle surfingu, plachtění. Pro příznivce golfu je zde možnost vyžití tohoto sportu v golfovém klubu Ifach. Přístavy: Puerto Deportivo Bassetes, Moraira Yacht Club.

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...