Kód nemovitosti 1237
Lokalita Luxusní nemovitosti
Typ Dům
Stav nové
Cena €1,950,000
  • Obytná plocha: 440 m2
  • Pozemek: 802 m2
  • Poschodí: 2
  • Zařízené: ne
  • 4
  • 3
  • Balkon/terasa: 150 m2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 6.00 km

Popis nemovitosti

Přímo od stavebníka, ve výstavbě, dokončení prací  léto 2022. Hi-Tech luxusní vila moderního / minimalistického designu na prodej s nádherným výhledem na moře, záliv Altea a Sierra Helada v urbanizaci Altea Hills na Costa White z Alicante. Dům je postaven na pozemku o výměře 802,49 m2 v urbanizaci Altea Hills, 440 m2 se slanou vodou "Infinity" bazénem (14,5 х 5) a jacuzzi, nemovitost je rozložena na 2 podlažích spojená s výtahem, 4 ložnice (3 s koupelna en suite), 1 toaleta pro hosty, SPA zóna se saunou a vířivkou. možnost udělat samostatný apartmán (penzion).

V hlavním patře jsou umístěny všechny místnosti potřebné k provádění vašeho každodenního života. Prostorný obývací pokoj s velkými okny vedle plně vybavené otevřené kuchyně, toaleta, šatna, prádelna a spíž. V horním patře jsou 3 velké dvoulůžkové pokoje s en-suite koupelnami a pracovna.

Venkovní areál zahrnuje krásný bazén s krytými a otevřenými terasami, gril a zahradu s ovocnými stromy s automatickým závlahovým systémem, garáž 60 m2 pro 2 auta.

Vila je vybavena domácí automatizací, podlahovým vytápěním a klimatizací (teplá/studená).

Tato velkolepá moderní vila se nachází v prestižní urbanizaci Altea Hills v blízkosti golfového klubu Don Cayo a exkluzivního přístavu Marina Greenwich.

Urbanizace Altea Hills se nachází v Altea na pobřeží Costa Blanca v Alicante se Středozemním mořem vpředu a Sierra Bernia za ním, v prostředí, které lze považovat za privilegované prostředí v nejautentičtějším středomořském stylu.

Díky záviděníhodným výhledům na zátoku Altea a chráněné pohořím Sierra de Bernia může být Altea Hills jednou z nejexkluzivnějších staveb v celém středomořském oblouku, kde si obyvatelé mohou plně vychutnat středomořský životní styl v jeho nejvyšším pojetí, zabalený pro dobro. klima oblasti a za úroveň excelence v péči o její zařízení.

Urbanizace má u vchodu bezpečnostní budku s ostrahou 24 hodin denně, 365 dní v roce. Uzavřený televizní okruh, který monitoruje celý areál, a několik hlídkových vozů zajišťuje celý obvod zástavby. Má také systém kontroly SPZ pro všechna vozidla vjíždějící a vyjíždějící z areálu.

V Altea Hills si návštěvník bude moci užít soukromí a klid s naprostou bezpečností.

Strategická poloha Altea Hills, mezi mořem a horami, dělá z tohoto rezidenčního prostředí jedinečné místo. Velmi blízko k urbanizaci jsou Don Cayo Golf Club a prestižní Marina Greenwich Yacht Club, jeden z nejlepších na celém pobřeží Středozemního moře.

Kromě toho má Altea Hills mezi svými zařízeními luxusní hotel Altea Hills, vynikající tenisový klub a exkluzivní lázeňské centrum zdraví a krásy, kde odpočívají slavní umělci a sportovci světové úrovně.

Altea Hills má také dvě restaurace, kavárnu, tři bary, irskou hospodu, tři venkovní bazény, kromě těch v každé zástavbě, vyhřívaný krytý bazén a dvě dětská hřiště.

Altea Hills má zvláštní mikroklima s mírnými zimami a mírnými léty, které vás zve ke zdravému životu venku v jakémkoli ročním období a k provozování jakéhokoli druhu aktivity a sportu, jako je lehké plachtění, windsurfing, křižování, plavání, golf, tenis, turistika, potápění, rybaření atd.

Altea se nachází 50 km od Alicante, 10 km od Benidormu a 130 km od Valencie, v provincii Alicante, Costa Blanca. Na severu sousedí s Benidormem a na jihu s Calpe. Jeho obecní oblast se omezuje na obce, jako jsou Alfaz del Pi, Benissa, Calpe, Callosa de Ensarriá, Jalón a La Nucia.

Nachází se v zátoce, která uzavírá Punta del Albir a Morro de Toix. Ve svém obecním termínu je okres obce s názvem Altea la Vieja, ve Valencii, Altea la Vella, na úpatí Sierra de Bernia.

Altea je držitelem titulu „Kulturní hlavní město“ Valencijské komunity, podporovaného četnými uměleckými galeriemi, Nadacemi prestižních malířů, „Casal Fester“, který ukrývá 25letou historii Maurů a křesťanů, Fakulta výtvarných umění Univerzity Miguela Hernández a Palau Altea.

Klášterní kostel bosých karmelitánů, La Torre de la Galera, prohlášený za kulturní zajímavost, La Torre Bellaguarda, La Iglesia de Nuestra Señora del Consuelo, kde můžeme vidět kopule Středozemního moře, obraz a znak Altea, velmi staré Dobře zachovalá část s bílými domy, dlážděnými ulicemi a vyhlídkami, Palau de Altea a Paseo Marítimo, vám poskytne obrazy, které zůstanou navždy ve vaší paměti.

 

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...