Kód nemovitosti 1236
Lokalita Luxusní nemovitosti
Typ Dům
Stav nové
Cena €1,520,000
  • Obytná plocha: 318 m2
  • Pozemek: 1000 m2
  • Poschodí: 3
  • Zařízené: ne
  • 3
  • 3
  • Balkon/terasa: 274 m2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 6.00 km

Popis nemovitosti

Pasivní dům, přímo od stavebníka, rezidenční BayView Moraira na pobřeží Costa Blanca v Alicante, Španělsko. Exkluzivní designová luxusní vila s úžasným výhledem na moře o rozloze 696,71 m2 postavená na pozemku 1000 m2 rozloženém na 2 podlažích + otevřený suterén, který Vám umožní umístit si dle vlastního výběru (Domácí kino, Tělocvična...) spojenou s vnitřním schodištěm a výtahem, 124 m2 zastřešených teras a 50,08 nekrytých. Nekonečný bazén 47,20 m2 vodní plachty. Orientace na jih.

Vila nabízí jedinečný design vyvinutý s materiály udržitelného původu, se správnou orientací budovy optimalizující denní světlo, zahrnuje nejnovější inovace v materiálech a stavebních technikách, nastavuje nové standardy v energetické účinnosti, technologiích chytré domácnosti, wellness, pohodlí a ohledu na životní prostředí. integrované již od první fáze návrhu, aplikující udržitelnost od jádra budov.

Díky vynikající tepelné kvalitě izolačních materiálů budovy (stěny, okna a dveře) k využití vnitřních zdrojů tepla (z elektrických zařízení běžně používaných v domácnostech) a k minimalizaci ztrát větráním řízeným systémem s rekuperací tepla nepotřebuje obvyklé chladicí nebo topné mechanismy, protože udržuje příjemnou vnitřní teplotu po celý rok, kolem 20ºC, 21ºC.

Fotovoltaické panely na střechách poskytují energii pro každodenní použití do domácností vybavených energeticky účinnějším a úspornějším zařízením.

Přízemí každé vily tvoří prostorný obývací pokoj, jídelna, kuchyň, hlavní ložnice s en-suite koupelnou a šatnou a toaleta pro hosty. Obývací prostor je přenesen ven přes velké zastřešené terasy a bazén, stejně jako středomořské zahrady.

V prvním patře jsou dvě en-suite ložnice se šatnami a výhledem na Středozemní moře a Cala del Portet, Moraira.

Každá vila má výtah, který spojuje tři podlaží a garáž umístěnou v suterénu.

"Residencial BayView Moraira", exkluzivní projekt 6 nově postavených moderních designových vil s vlastním bazénem a úžasným výhledem na Středozemní moře a s 320 slunečními dny v roce, 10 minut autem od pláže a centra Morairy.

 

Konstrukce a stěny jsou postaveny pomocí vysoce kvalitní přesné stavební metody včetně prvotřídní tepelné izolace poskytující energeticky účinný a ekologický produkt.

INSTALACE:

Teplá voda a podlahové vytápění vzduchotermickým tepelným čerpadlem.

Skrytá vzduchotechnická klimatizace využívající zařízení Mitsubishi, která zahrnuje účinný systém rekuperace tepla pro teplou vodu.

Efektivní systém nuceného větrání s výměníkem tepla.

OKNA:

Prémiové okenní rámy z dubového dřeva od podlahy ke stropu s hliníkovým vnějším opláštěním.

Trojité zasklení a sluneční ochrana Guardian.

TESAŘSTVÍ:

Dveře od podlahy ke stropu se skrytými panty.

Špičková zakázková výroba skříní a koupelnového nábytku.

Kuchyně na míru s plně integrovanými špičkovými spotřebiči.

ÚPRAVY:

Podlahy z přírodního kamene nebo mramoru a špičkové velkoformátové obklady.

Italské kohoutky „Treemme“.

„Katalánské“ toalety, které obsahují sprchový kout a závěsné WC.

KRAJINA:

Zahrady nenáročné na údržbu, které kombinují suché kamenné zdi se středomořskými rostlinami a stromy s automatickým zavlažovacím systémem.

Moraira mezi Benissou a Jáveou, je malá rybářská vesnice a nachází se severně od Costa Blanca. Moraira nezapomněla na své kořeny, i když se v posledních letech rozrostla a stala se jednou z nejoblíbenějších destinací na pobřeží Costa Blanca a není ovlivněna výškovými budovami.

Je to jedno z nejexkluzivnějších a nejpříjemnějších míst, kde si můžete koupit svůj domov na pobřeží Costa Blanca.

Má veškeré kouzlo rybářské vesnice, zasazené mezi hory a vinice.

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...