Kód nemovitosti DBD08
Lokalita Costa Blanca Sever
Typ Apartmán
Stav ve výstavbě
Cena €395,000
  • Obytná plocha: 253 m2
  • Zařízené: ne
  • 3
  • 2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano

Popis nemovitosti

Golf Suites La Sella na vás čeká v objetí přírodou, posezení na terase a kochání se nádherným výhledem na moře, vedle výjimečného golfového hřiště a kousek od obcí s velkou turistickou atrakcí.

Apartmány se 3 ložnicemi, všechny se vstupem na terasu, kde si můžete užít světlo a Středomoří, kuchyň otevřenou do obývacího pokoje s jídelnou, která je rozšířena o verandu na terase, a díky malým detailům jsou tyto apartmány jedinečné.

Víme, že pohodlí a energetická účinnost jsou v domě prvořadé hodnoty, Golf Suites La Sella byly koncipovány s těmito cíli. Vybaveno podlahovým vytápěním, klimatizací s vedením tepla a chladu, ohřevem užitkové vody s vysoce energeticky účinným hybridním systémem Ecodan, prvotřídními spotřebiči, technickým osvětlením, alarmem, ventilačním systémem, domácí automatizací a výtahem.

Perfektním doplňkem těchto nádherných bytů jsou jejich společné prostory, prostory k odpočinku, užívání si venku, s několika venkovními bazény, zahradami a wellness v každé budově. Kromě nepřetržitého ostrahy v celém resortu je 27jamkové golfové hřiště navržené José Maríou Olazabalem, pětihvězdičkový hotel Marriott La Sella s lázněmi, posilovnou, restauracemi, luxusem pro pár privilegovaných.

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...