Kód nemovitosti IS- MB
Lokalita Pobřeží východně od Malagy
Typ Apartmán
Stav nové
Cena €228,000
  • Obytná plocha: 75 m2
  • Zařízené: částečně
  • 2
  • 1
  • Balkon/terasa: 20 m2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 0.15 km

Popis nemovitosti

3.Fáze v prodeji!

1. fáze PRODÁNO

2. fáze PRODÁNO

3.FÁZE - k předání konec r.2025

ceny od 228.000€ - 2 ložnice + 1 koupelna

        od 237.000€ - 2 ložnice + 2 koupelny

Apartmány jsou situované v malebném letovisku Torrox Costa - El Morche (Torrox). Nachází se v jedné z nejklidnějších oblastí Costa del Sol, vzdálené zhruba 45km od Malagy.
Obytný komplex nabízí 72 apartmánů a penthousů s 2 ložnicemi, 2 koupelnami,  podzemní garáží a skladovací místností - sklepem. Součástí urbanizace je i venkovní bazén. Hlavní ložnice typu Suite s privátní koupelnou,
Kuchyňská linka součástí /spotřebiče nejsou zahrnuty v ceně/. V ložnicích jsou samozřejmostí objemné vestavěné skříně.
Všechny apartmány mají rozvody na klimatizaci, rozvedené po celém bytě. Klimatizace není součásti kupní ceny. Tento projekt skoro dokončen a klíče budou předány během léta tototo roku.
Blízkost pláže je jednou z atrakcí apartmánů Marinsa, protože se nacházejí do 150 metrů od pláže. Každý apartmán je s terasou a výhledem na moře. V centru letoviska najdete mnoho obchodů, restaurací, barů, supermarket i bezpočet možností zábavy. Restaurace nabízejí široký výběr mezinárodní kuchyně, ale ochutnat můžete také místní rybí pochoutky a tradiční tapas. 
Díky mírnému podnebí a teplu město získalo ocenění „město s nejlepším podnebím v Evropě“ díky svému stálému klimatu, zvanému také Microclima, zde máme 350 slunečných dnů v roce a průměrné roční teploty neklesají pod 18 stupňů.
Je ideálním místem k pobytu pro dovolenou nebo jako druhý domov.

Costa del Sol nabízí nejen krásné pláže, ale také možnosti podnikat nezapomenutelné výlety do okolních historických měst. Pláže jsou tvořeny jemným vulkanickým pískem a mají pozvolný vstup do moře. Jsou tak vhodné pro rodiny s malými dětmi i nepříliš zdatné plavce. Vyzkoušet můžete celou řadu vodních sportů, jako je surfing, paragliding, plachtění, jízda na vodních lyžích, skútrech či šlapadlech. V průzračně čisté vodě Středozemního moře si na své přijdou i potápěči a vyznavači šnorchlování, kteří mohou pozorovat pestrý podmořský život. Za malý poplatek máte na plážích možnost si pronajmout lehátka a slunečníky.

 

 

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...