Kód nemovitosti 001 TW
Lokalita Malaga
Typ Apartmán
Stav nové
Cena €418,000
  • 3
  • 2
  • Bazén: ano
  • Vzdálenost moře: 7.00 km

Popis nemovitosti

Toto je jedinečný projekt vytvořený v souladu s kritérii udržitelnosti, ekologie a bioklimatické architektury. Budovy postavené na různých úrovních terénu optimalizují výhledy a poskytují výjimečné panorama okolí.

Stavba zahrnuje 92 světlých a prostorných domů se 3 ložnicemi, s neuvěřitelně velkými terasami, orientovanými na jih. Čtyřpodlažní budovy jsou završeny prostornými penthousy s moderním designem a nádhernými soláriemi, ze kterých si můžete užívat výhledy celý den od úsvitu do soumraku. Tyto domy byly navrženy s prostornými pokoji, které překračují současné tržní standardy. Moderní kuchyň s obývacím pokojem a terasou. Soukromé garážové stání a komora, vše zahrnuto v ceně. 

Tyto domy jsou dodávány plně vybavené vysoce kvalitními moderními povrchovými úpravami. Mezi nejdůležitější patří mramor v krémové barvě, velké obklady v koupelnách, široké terasové dveře na terasu, špičkové kuchyňské spotřebiče a sanitární vybavení, LED osvětlení, klimatizace a vyhřívané podlahy v koupelnách, to vše standardně.

Typologie nemovitostí: Apartmán, Penthouse, přízemí

Obsahuje: Podzemní parkoviště, Sklad, Společný bazén, Výtah, Společná zahrada, Klimatizace, Topení, Podlahové topení

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...