Kód nemovitosti R014
Lokalita Kanárské ostrovy
Typ Dům
Stav nové
Cena €450,000
  • Obytná plocha: 319 m2
  • Pozemek: 1109 m2
  • Zařízené: částečně
  • 3
  • 2
  • Výhled na moře: ano

Popis nemovitosti

Krásná zbrusu nová vila v Araya! 

Chtěli byste se probudit každé ráno při pohledu na moře a hory? Nenechte si ujít tuto zbrusu novou třípokojovou vilu, s velkým podkrovím, velkou obytnou garáží a neuvěřitelným výhledem na hory na východě a na moře jihozápadně od Araya, nad městem Candelaria. 

Na pozemku o 1 109 m2 najdeme vilu o rozloze 319 m2 zcela autonomní, s fotovoltaickými a tepelnými deskami, maximální energetickou účinností (A), s čistírnou odpadních vod a odvápňovačem. Má také kvalitní materiály, jako jsou bezbečnostní dveře a zámky, s plovoucí podlahou C5, bezpečnostními dvojitými okny z PVC, hydromasážní vanou a to vše s izolací, která nevyžaduje topení ani chlazení. Pod těmito vysokými stropy z ošetřeného dřeva najdeme hlavní patro o rozloze 158,76 m2, které má vstupní halu, prostorný a světlý obývací pokoj o 31 m2 a světlou kuchyni se spíží a výhledem na moře, která je propojena s boční verandou. Kuchyň je plně vybavená (lednice, myčka, trouba, indukční varná deska, mikrovlnka, myčka, odsavač, značkové spotřebiče, vše nové). 

Tři velké ložnice, jedna s vlastní koupelnou, která vede přímo na terasu a zahradu za domem a další koupelna se sprchovým koutem. Kromě toho podkroví o velikosti 34 m2, ideální pro pokoj pro hosty, rekreační zónu, malou posilovnu, atd., přístupné po dřevěném vnitřním schodišti. V suterénu o 123 m2 najdeme mnoho možností pro budoucí pokoje, kuchyni, rekreační zónu nebo garáž, protože má přípojku vody a elektřiny a možnost přímého vnitřního schodiště do prvního patra. Klid, nezávislost a spousta prostoru, s více než 600 m2 pozemku pro zahradu, hřiště nebo bazén. 4 minuty od dálnice. 

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...