Kód nemovitosti MSH-00540
Lokalita Baleárské ostrovy
Typ Dům
Stav nové
Cena €1,700,000
  • Obytná plocha: 212 m2
  • Pozemek: 1057 m2
  • Zařízené: ano
  • 4
  • 3
  • Bazén: ano

Popis nemovitosti

Tato velkolepá viia se nachází v klidné lokalitě v Palmanova. Jedná se o velmi kvalitní novostavbu. Díky jižní orientaci a nádhernému výhledu nabízí tato nemovitost každý den středomořskou atmosféru.

Pozemek o rozloze 1057 m2 , dům se skládá z cca 317 m2 zastavěné plochy a 212 m2 užitné plochy. Dům je rozdělen do dvou pater. První patro je rozděleno na: vstupní halu, ložnici a prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu, velmi moderní a vybavenou samostatnou kuchyň, koupelnu, komoru a prádelnu.

Přízemí  se skládá z 1 prostorné koupelny s velkým sprchovým koutem, 2 dvoulůžkových ložnic a hlavní ložnice s šatnou a koupelnou. Všechny pokoje mají přístup do zahrady s bazénem (se slanou vodou), houpacími sítěmi a velkým grilem.

Vila nabízí spoustu světla a nádherný výhled na záliv Palmanova a na hory. Je postavena z vysoce kvalitních materiálů, s dvojitými okny, klimatizací, garáží pro 4 auta a automatickými dveřmi.

Tato nemovitost by mohla být také dobrou investicí pro pronájem díky svému výhodnému umístění.

Nachází se v ideální oblasti i pro ty, kteří hledají bydlení po celý rok, v blízkosti mezinárodních škol, jen 500 metrů od pláže, supermarkety, nemocnice, restaurace .. vedle dálnice, 15 minut do centra Palma a 20 min. letiště. Velmi moderní prostor s nově vybudovanými vilami, slepou uličkou.

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...