Kód nemovitosti V - TRB
Lokalita Luxusní nemovitosti
Typ Dům
Stav použité
Cena €1,495,000
  • Obytná plocha: 207 m2
  • Pozemek: 307 m2
  • Zařízené: ano
  • 4
  • 4
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 0.20 km

Popis nemovitosti

Nabízíme exkluzivní řadovou vilu se 4 ložnicemi, 4 koupelnami a samostatným WC v menším, klidném letovisku Torredembarra s výhledem na moře a 200 m od krásné písečné pláže. Město Torredembarra má cca 16 tis. obyvatel, nachází se na pobřeží Costa Dorada, 19 km od historického města Tarragona a 70 km jižně od mezinárodního letiště v Barceloně s výborným leteckým spojením. Necelých 10 min. pěšky je vlakové nádraží, díky kterému je skvělá dopravní dostupnost do Barcelony i na jih Španělska. V místě jsou všechny potřebné služby včetně několika obchodů, restaurací, kaváren atd.

Vila byla zkolaudována v roce 2010. Nachází se v uzavřeném, menším komplexu řadových vil s vlastním, komunitním velkým bazénem. Jedná se o 4 podlažní vilu s vlastním výtahem a podzemní garáží pro 1 auto. Vila je vybavena klimatizací, ohřevem vody pomocí solárních panelů, alarmem, bezpečnostními elektrickými žaluziemi, vnitřními roletami, markýzami a luxusním nábytkem. Vila je postavena na vlastním pozemku o rozloze 308 m2.

V 1.podzemním podlaží je garáž s vjezdem na dálkové ovládání, dále je zde samostatný, kompletně vybavený apartmán pro hosty s ložnicí s manželskou postelí a přistýlkou, kompletně vybavenou s vestavěnými skříněmi a plnohodnotnou koupelnou s WC.

V přízemí se nachází zařízená kuchyně vč. lednice, pečící trouby, myčky na nádobí, pračky i vinotéky. Dále obývací pokoj s jídelnou se vstupem na velkou terasu a výhledem na bazén a moře, samostatné WC.

Ve 2.nadzemním podlaží je dětský pokoj s balkonem, koupelna a další velká ložnice s manželskou postelí se samostatnou koupelnu a oddělený balkon.

Ve 3. nadzemním podlaží je pak apartmán s manželskou postelí, koupelnou a velkou terasou.

Celková užitná plocha vily je 208 m². Součástí vily je několik teras a balkonů.

Vila je vhodná na sezonní i celoroční bydlení, rovněž tak je vhodná i jako vila ke krátkodobým i dlouhodobým pronájmům jako investiční příležitost.

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...