Kód nemovitosti IS-SL
Lokalita Marbella
Typ Apartmán
Stav nové
Cena €709,500
  • Zařízené: částečně
  • 2
  • 2
  • Bazén: ano
  • Vzdálenost moře: 1.00 km

Popis nemovitosti

Představujeme vám nový standard životního stylu v našem nepřekonatelném novém projektu, pečlivě navrženém tak, aby vám přinesl to nejlepší pohodlí, funkčnost a umístění. Spojili jsme praktické s funkčním, abychom vám nabídli jedinečné bydlení. Vše v dochozí vzdálenosti, pouhý 1 kilometr od nejlepších pláží v San Pedro. 

Projekt strategicky umístěný v srdci San Pedra zajišťuje, že vše, co potřebujete, je jen pár kroků od toho, co opravdu potřebujete: od supermarketů, obchodů, lékárny a lékařské služby, stejně tak v blízkosti jednoho z nejlepších tenisových a paddle tenisových klubů, golfových hřišť, restaurací a plážových klubů. Byty budou postaveny ze špičkových materiálů a kvality s otevřeným konceptem otevřeného obývacího prostoru s přirozeným světlem. V nabídce jsou jednotky od 2 do 4 ložnic, apartmány a penthousy s interiéry až 195 m2 a nádherné terasy až 189 m2, každý byt je důkazem současného designu a elegance. 

Všechny nemovitosti budou mít minimálně jedno parkovací místo a komoru v ceně a všechny byty jsou personalizovatelné podle vkusu kupujícího. Naše společné prostory nejsou o nic méně působivé, včetně nejmodernějších zařízení, jako je vyhrazený coworkingový prostor pro moderní profesionály, nabíjecí stanice pro elektromobily, ekologický, krytý vyhřívaný bazén a plně vybavená posilovna a lázně. Areál bude kompletně uzavřen, s bezpečnostním vjezdem a kontrolní bránou. Vyniká jako nejlepší projekt v oblasti díky svému jedinečnému a avantgardnímu designu, který výjimečným způsobem spojuje estetiku a funkčnost.

Přidejte se k nám a zažijte novou úroveň nepřekonatelného bydlení!

Ceny od 709 500€  -  1 225 000€

Předání: konec 2026/ začátek 2027

Platební podmínky:

20 000€ - rezervační poplatek

30% při podpisu soukromé kupní smlouvy

20% během stavby

50% doplatek při předání

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...