Kód nemovitosti IS-DCA
Lokalita Pobřeží východně od Malagy
Typ Dům
Stav nové
Cena €375,000
  • Obytná plocha: 196 m2
  • Pozemek: 244 m2
  • 2
  • 2
  • Bazén: ano
  • Vzdálenost moře: 1.20 km

Popis nemovitosti

Nová výstavba 3 řadových domů v Torrox-Costa, 1200 m od pláže, Cortijo Amaya. Jsou to designové domy, které navrhl a propagoval architekt Javier Gámez.

S velmi propracovaným rozvodem, plochými střechami, nárožími se šikmými stěnami, obytnými místnostmi s dvojitou výškou stropu a velkými okny. Jedinečný a avantgardní design, který je odlišuje od ostatních. Tři domy, z nichž dva jsou rohové, 1200 metrů od pláže, mají orientaci na JIH a výhled na moře. Pozemky 245 m². Zastavěné plochy domů 202, 196 a 187 m². Mají vlastní bazén, solárium a zahradní gril. Díky stoupajícímu sklonu pozemku je hlavní patro domu vyvýšené tři metry nad ulici, což upřednostňuje výhledy. Garáže pro dvě vozidla se nacházejí na úrovni ulice. Pokoje byly navrženy s dvojitou výškou stropu, aby poskytovaly vyšší kvalitu designu a pocit prostornosti. Na úrovni ulice jsou také některé místnosti s přirozeným osvětlením a větráním, které můžou sloužit jako tělocvična, kancelář, herna, případně ubytování pro hosty. V horním patře domu je obývací pokoj s jídelnou a dvojitým stropem, otevřená kuchyně, dvě ložnice a koupelna. Nekrytý přístavek pro auta a 30 m2 krytá garáž. v úrovni ulice. Domy mají vnitřní terasu s pergolou, která spojuje všechna jejich podlaží.

Energetická třída C.

Torrox Costa je pohodovým letoviskem na východní straně pobřeží Malagy, které nabízí několik kilometrů širokých pláží a služby na každém kroku. Je výborně dostupné z Malagy, po dálnici A7, cca 40 minut jízdy z letiště. 

Ceny: Dům 1 (východ) 400 000 EUR. Dům č.2 (centrální) a 375 000 €. Dům 3 (západ) 425 000 EUR.

Zahájení prací je plánováno na červen 2024. Dodání je naplánováno na červen 2025.

--

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...