Kód nemovitosti IS-MKE
Lokalita Estepona
Typ Apartmán
Stav nové
Cena €405,000
  • Zařízené: částečně
  • 2
  • 2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 0.30 km

Popis nemovitosti

Tento rezidenční komplex má 70 bytů s 1, 2 a 3 ložnicemi a velkými terasami v 7 různých blocích, některé s výhledem na Středozemní moře, blízko centra Estepony a kousek od pláže Arroyo Vaquero. Komplex nabízí přízemní domy se zahradou, byty v patře a penthousy se soláriem, všechny s prostornými terasami. Domy mají parkovací stání v suterénu a prostorné skladovací prostory, což je pohodlný doplněk, ve kterém můžete mít vše své vybavení pro volný čas: kola, lehátka, golfové vybavení atd...

Ve společných prostorách si vy i vaši blízcí užijete velký komunitní infinity bazén s veškerým  vybavením (šatny, venkovní lehátka, toalety atd.) Bazén poskytne perfektní alternativu, pokud se chcete ochladit, aniž byste opustili domov. Udržet se ve formě je v tomto resortu také snazší než kdy jindy, protože je vybaven posilovnou a prostorem pro jógu. Nechybí ani odpočinková zóna, čítárna, gurmánská místnost a velké zelené plochy, kde se můžete každý den procházet a relaxovat. 

Areál se samozřejmě bude chlubit bezpečnostními prvky, jako je bezpečnostní budka u vchodu a uzavřený okruh videokamer, takže si můžete v klidu odpočinout při každodenním životě. Kromě chytrých schránek od Amazonu nebo podobných tak nezmeškáte žádné zásilky.

Okna a zdi domů s vysokými tepelnými a samozřejmě zvukově izolačními vlastnostmi. Špičkové materiály od nejlepších značek pro vytvoření jedinečného prostředí uvnitř vašeho domova. Navíc perfektní orientace ve spojení s uspořádáním.

Všechny domy v projektu mají také vzduchová tepelná čerpadla.

Kuchyň integrovaná do obývacího pokoje je vybavena nábytkem spotřebiči - digestoří, sklokeramickou deskou, elektrickou troubou, lednicí, myčkou, pračkou, dřezem a mikrovlnnou troubou. V obývacím pokoji a hlavní ložnici najdete motorizované žaluzie. Koupelny jsou vybaveny sanitáriemi - umyvadla, WC, sprchové kouty, pákové baterie a dešťové sprchy. Hlavní koupelna má navíc podlahové vytápění a bidetovou spršku.

Projekt je jen pět minut jízdy od živého centra Estepony, 300 metrů od pláže Arroyo Vaquero. Tato oblast má všechny služby, které potřebujete pro svůj každodenní život. V těsné blízkosti najdete supermarkety, restaurace, sportovní zařízení, mezinárodní školy, nemocnice a lékárny. Kromě toho Estepona nabízí velké množství volnočasových aktivit, nákupních možností, kulinářství, spolu s exkluzivními plážovými kluby.

 

Předání: (Blok 1, 2 a 7) Konec 2025

              (Blok 3,4,5 a 6) červen 2026

Ceny od:  405 000€ - 755 000€ / Penthouse/

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...