Kód nemovitosti IS-BT
Lokalita Torremolinos
Typ Apartmán
Stav nové
Cena €761,000
  • Zařízené: částečně
  • 2
  • 2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 0.20 km

Popis nemovitosti

Exkluzivní plážový komplex pouze 24 apartmánů, z nichž všechny mají panoramatický výhled na Alboránské moře. Jedná se o exkluzivní projekt s inovativním architektonickým designem, kde si můžete užívat soukromí a eleganci stavby a jejích zahrad. Projekt se nachází v klidné části Torremolinos.

Rezidenční oblast je uspořádána do čtyř majestátních budov, které se otáčejí směrem k moři a mají největší úhel pohledu na obzor, takže všechny apartmány mají panoramatický výhled na moře. Soukromá urbanizace s velkými zelenými plochami, kde si užijete relaxaci bez ohledu na roční období. Exkluzivní zařízení navržené tak, aby se luxus a pohoda staly vaším vysněným životním stylem. Na privilegovaném místě - Paseo Marítimo de Torremolinos, velkolepý bytový komplex, který přibližuje obyvatelům zbytku světa ten nejlepší život, jaký lze žít ze srdce Costa del Sol. Jen pár minut od centra Malagy.

Inovativní architektonický design vám umožní využít výhod orientaci bytů a vytvářejí prostorné a světlé vnitřní prostory. Velká okna propouštějící světlo a obývací pokoje, které jako by pokračovaly na velké terasy a dosáhnou tak jasného vizuálního efektu s největší viditelností moře zevnitř domů. Kvality a každý detail domů odráží exkluzivitu projektu. Hledá se pohodlí a komfort pocit kontinuity mezi interiérem a spektakulárními společnými prostory, jako jsou přízemní apartmány s vlastními zahradami pro soukromé použití,  které přímo navazuje na společné prostory.

Rezidence se nachází před pláží Los Álamos, v jedné z nejklidnější oblasti Torremolinos s pestrou nabídkou volnočasových aktivit, restaurací s chillout bary, plážové bary a restaurace, stejně jako nabídku sportovního a komerčního vybavení do 5-ti minut autem. A co je nejlepší, jen 15 minut od centra Malagy.

Výborný přístup k mezinárodnímu letišti Málaga-Costa del Sol, do přístavu Malaga, kde kotví hlavní mezinárodní výletní lodě a vlakové nádraží s vysokorychlostními vlaky AVE ze stanice Málaga-María Zambrano.

 

Cena: 761 500€      2 ložnice, 2 koupelny, garáž, sklep

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...