Kód nemovitosti IS-OEC
Lokalita Estepona
Typ Apartmán
Stav nové
Cena €380,000
  • Zařízené: částečně
  • 2
  • 2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 0.50 km

Popis nemovitosti

Nový stylový butikový projekt jen pár minut od nádherného města Estepona, jedním z nejoblíbenějších letovisek na jižním pobřeží Španělska. Často označovaná jako ‚zahrada Costa del Sol‘. Malebné bílé uličky s barevnými květináči ve starém městě, plných kaváren, obchůdků a restaurací dávají zažít opravdovou atmosféru. V blízkosti tohoto prosperujícího centra leží elegantní bytový komplex s nízkou zástavbou, uspořádaný do 40-ti rezidencí,dostupných v konfiguraci 2, 3 a 4 ložnic. Jeho vyvýšená poloha mu poskytuje dechberoucí výhled na Středozemní moře, Gibraltar a pobřeží Afriky zdobící obzor.

S exkluzivními přízemními byty se zahrádkou, nemovitostmi ve středním patře a podkrovními byty nabízí projekt řadu možností, aby vyhovoval všem. Vytvořte si soukromou oázu se zahradním apartmánem, užijte si rozlehlou terasu domů ve středním patře, nebo penthouse s obrovskými solárii, nabízejícími úžasný panoramatický výhled na andaluské pobřeží a venkov. Zde čeká záviděníhodný pocit bezpečí a společenství. Nabízí podzemní parkoviště a vlastní skladovací prostor pro každého. Areál nabízí také dostatek společných prostor, kde si můžete dopřát rekreaci a relaxaci. Azurově modrý bazén je ideálním místem k ochlazení pod středomořským sluncem, využijte plně vybavenou tělocvičnu ke zdokonalování kondice nebo si užijte památky a vůně krásně upravených zahrad.

Použití nejnovějších stavebních technik a energeticky účinných materiálů ke zvýšení pohodlí domova, zejména tepelná a zvuková izolace.

• Zahrnutí obnovitelných a udržitelných energií pro klimatizaci a výrobu teplé užitkové vody prostřednictvím vysoké účinnosti tepelného čerpadla, která přispívá k lepšímu energetickému výkonu a větším ekonomickým úsporám na účtech za energii.

• Podpora udržitelné spotřeby vody.

Vybavení:

V obývacím pokoji-kuchyni a ložnicích jsou instalovány žaluzie.

Kuchyň je dodávána s horními a spodními skříňkami v bílé barvě a jsou vybaveny spotřebiči BOSCH: kombi lednice,

pračka, vestavná myčka, indukční varná deska, elektrický nadstavec a výsuvný odsavač par.

Ve všech ložnicích vestavěné skříně

Otevřená kuchyně do obývacího prostoru, vedoucího na terasu bytu, dvojitá hliníková okna s vakuovou komorou

Kompletní koupelny - Vybavení je doplněno zástěnami ve všech sprchových koutech a zrcadly se zabudovaným osvětlením. 

Elektrický radiátorový věšák na ručníky nainstalován.

Pro výrobu čisté teplé vody, vytápění a chlazení byla zvolena udržitelná a efektivní varianta s využitím tepelného čerpadla.

V budově jsou výtahy přístupné osobám se sníženou pohyblivostí, které zároveň umožňují přístup do garáže na klíč.

Má také předinstalaci pro nabíjení elektromobilu v souladu s nařízením REBT.

Jen 15 minut západně od Marbelly a Puerto Banus, které nabízejí dobré jídlo, exkluzivní butiky, trendy plážové kluby a jachtařské kluby, zatímco hřiště na pólo a prvotřídní přístav Sotogrande jsou 15 minut opačným směrem. Tyto elegantní současné domy jsou dobře umístěny pro užívání si všeho, co tato pulzující a známá letoviska nabízejí - výhody života ve Středomoří.

Ceny od:

2 ložnice od 380.000€

3 ložnice od 420.000€

Předání: konec 2026

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...