Kód nemovitosti IS-AA
Lokalita Estepona
Typ Apartmán
Stav nové
Cena €680,000
  • Obytná plocha: 136 m2
  • Zařízené: částečně
  • 2
  • 2
  • Balkon/terasa: 38 m2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 3.00 km

Popis nemovitosti

Na březích Středozemního moře, velkolepé místo, kde si užijete klima, přírodu a exkluzivitu, kterou vám může nabídnout jen tento projekt. Nemluvíme o domě. Mluvíme o nejlepším místě pro život. Exkluzivní výstavba s 1-, 2-, 3- a 4-ložnicovými byty s velkými terasami a společnými prostory. Užijte si veškeré pohodlí Estepony, jednoho z hlavních měst na pobřeží Costa del Sol. Místo pro odpočinek s východem nebo západem slunce z vaší terasy s výhledem na moře.

Průměrná užitná plocha bytů je od 167m2 do 245m2 a nejmenší terasy od 38 m2 až do 116 m2 pro mezonety a přízemí.

Jas je ve vašem domově stálým prvkem, díky velkým oknům. Dvojité zasklení pomáhá udržovat konstantní teplotu a tím snížujete své výdaje na vytápění a chlazení. Zároveň spolu s tepelným komfortem si všimnete, jak je zvuk zcela utlumen a vy můžete odpočívat, aniž by vám cokoliv rušilo spánek. Váš nový domov má také ventilační systém, který filtruje a obnovuje vzduch, aniž byste museli otevírat okna. Všechny pokoje v obydlí jsou navrženy tak, abyste cítili jeho pohodlí s materiály nejvyšší kvality. Plně vybavena kuchyň, včetně spotřebičů značky BOSH.

Vestavěné skříně a skříně s posuvnými dveřmi pro maximální využití dostupného prostoru.

Předsíň, obývací pokoj, ložnice a chodba vašeho nového domova budou vybaveny porcelánovou kameninovou podlahou.

Abyste si mohli užívat maximální pohodlí, váš nový domov bude plně vybaven instalací klimatizace (topení/chlazení) v obýváku a ložnicích. Teplota bude řízena termostaty v různých místnostech, což umožňuje teplotní zónování. 

Motorizované hliníkové svinovací lamelové žaluzie s izolací v ložnicích a obývacím pokoji.

Podzemní parkování a skladovací komora v ceně. K jednotkám se 3 a 4 ložnicemi jsou připojeny 2 parkovací místa.

Váš nový domov zahrnuje venkovní bazény pro dospělé a děti, stejně jako krytý bazén pro koupání v zimích měsících.

Užijete si také krásně upravené zahradní plochy s nízkou spotřebou vody, posilovnu, bez které se udržíte ve formě bez nutnosti opuštění domova a komunálních zón.

Ze svého nového domova budete mít přímé spojení do Estepony, jedné z nejdůležitějších obcí na pobřeží Costa del Sol. Nachází se mezi dvěma z nejznámějších přístavů ve Středozemním moři: Puerto Banús a Sotogrande, s 20 km pobřeží, nespočet pláží, golfová hřiště, atrakce pro volný čas a nákupní centra. Kromě toho se nachází v blízkosti přírodního parku Selwo Aventura, 14 hektarů venku s více než 1 000 zvířaty v plném rozsahu kontaktu s přírodou.

Budete bydlet na „Zlaté míli“ Costa del Sol, pouhých 45 minut od letiště Malaga.

 

Ceny od:

2 ložnice od 680 000 €

3 ložnice od 679 000 €

4 ložnice od 673 000 €

 

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...