Kód nemovitosti Vila IAN
Lokalita Marbella
Typ Dům
Stav použité
Cena €2,975,000
  • Obytná plocha: 476 m2
  • Pozemek: 977 m2
  • Zařízené: ano
  • 5+
  • 5+
  • Balkon/terasa: 305 m2
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano
  • Vzdálenost moře: 1.20 km

Popis nemovitosti

LUXUSNÍ VILA S 9 LOŽNICEMI NA JIH SE 2 VYHŘÍVANÝMI BAZÉNY, KINEM, POSILOVNOU A VÍNOU BODEGA V BLÍZKOSTI PLÁŽE.

Tato unikátní současná nemovitost s 9 ložnicemi se skládá ze DVOU SAMOSTATNÝCH JEDNOTEK, které spolu sousedí na dvou přilehlých pozemcích. Nachází se v luxusní, bezpečné uzavřené komunitě, pouhých 1,2 km (15 minut chůze) od pláže, obchodů a restaurací v Riviera del Sol a Calahonda. Tato nová výstavba 12 nízkopodlažních vil byla postavena v moderním stylu s použitím vysoce kvalitních materiálů. Vila je v perfektním stavu, jako nová!

Při celkové velikosti budovy 476 m2 se tyto dvě nemovitosti skládají ze dvou salonků, dvou plně vybavených otevřených moderních kuchyní, dvou koupelen pro hosty a dvou velkých prádelníků. Všech devět ložnic (tři v jedné nemovitosti a šest ve druhé) má dostatek prostoru vestavěné skříně a vlastní koupelny s podlahovým vytápěním. Devět koupelen má sprchové kouty, umyvadlo a WC a 1 koupelna má vanu a sprchový kout. Většina ložnic má polosoukromý venkovní prostor a je vybavena také TV s plochou obrazovkou.

Majitel nově instaloval posilovnu s nejmodernějším vybavením, komfortní domácí kino a vinárnu s regulací teploty. K dispozici je domácí zvukový systém Sonos, který poskytuje vynikající kvalitu zvuku uvnitř i vně nemovitostí.

Díky vysokým stropům a velkým teplu odolným oknům jsou nemovitosti velmi prostorné a světlé, což umožňuje bezproblémovou integraci vnitřních a venkovních obytných prostor. Spolu se dvěma vyhřívanými bazény se slanou vodou o rozměrech 8 x 4 metry (s protiproudem a elektrickým krytem) je k dispozici velkorysých 89 m2 teras / verandy a 2 obrovská střešní solária o velikosti 76 m2 a 141 m2 se skleněnou balustrádou a působivým 360 stupňovým výhledem. nad mořem a pobřežím. Celková velikost pozemku je 977 m2.

Dovednosti interiérového designu současných majitelů přeměnily tuto nemovitost na ohromující a příjemný prostor, ideální pro každodenní život, jako rekreační dům nebo nemovitost s vysokými příjmy z pronájmu (v hlavní sezóně se v současnosti pronajímá za 12 000 eur za týden). Veškeré interiérové ​​a exteriérové ​​designové zařízení je zahrnuto v  ceně.

K dispozici je oplocené kryté stání pro čtyři vozidla a další dvě otevřená stání přímo před nemovitostmi.

Obě nemovitosti jsou vybaveny vzduchovou zónovou klimatizací pro zajištění příjemné kvality vzduchu a teplot po celý rok, 1000 litrovou rezervou vody, systémem úpravy vody, bezpečnostním sklem odolným proti UV záření, alarmem, trezorem, dostatečným prostorem vestavěné skříně, vyhřívanými podlahami v koupelně koupelny, vysoce kvalitní porcelánové kameninové dlaždice (interiér i exteriér), 2 plynové grily a videotelefon.

Riviera del Sol leží na pobřeží Costa del Sol v jižním Španělsku uprostřed mezi Marbellou a Fuengirolou. Nachází se jen pár minut od nájezdu na dálnici AP7 a národní pobřežní silnice A7 (dříve N-340), která umožňuje snadný přístup na letiště Malaga za 25 minut a do Marbelly za 15 minut. Riviera del Sol je smíšená rezidenční a prázdninová oblast nabízející veškeré vybavení a služby potřebné k pohodlnému užívání si života.

Nemovitost lze využít i ke komerčním účelům!

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...