Kód nemovitosti MM - AJ156
Lokalita Costa Blanca Sever
Typ Apartmán
Stav nové
Cena €2,950,000
  • Obytná plocha: 691 m2
  • Pozemek: 1168 m2
  • Zařízené: ano
  • 4
  • 5+
  • Bazén: ano
  • Výhled na moře: ano

Popis nemovitosti

Nová ikonická vila v Residencial Jazmines. Její design z 21. století dokonale zapadá do exkluzivního prostředí Residential Resort Cumbre del Sol. Je postavena na pozemku o rozloze 1 168 m², odkud, jelikož je vila orientována na jihozápad, můžete vidět a vychutnat si úžasné západy slunce.

Vila je kompletně vybavená - prodává se s veškerým zařízením!

Vše v této vile vypovídá o kvalitě a stylu s inteligentním designem, který nabízí praktické rozložení vily, které ještě více optimalizuje její výjimečný výhled na Středozemní moře.

Dům s mnoha prostory, kde si můžete užít lenošení a rodinný život u moře.Mistnosti jsou vzájemně propojeny, aby bylo možné prožít různé okamžiky dne v různých prostředích. Jídelna a obývací pokoj, kuchyň s centrálním ostrůvkem, kde si můžete vychutnat perfektní snídani, a velká letní veranda s grilem. Všechny tyto místnosti jsou uspořádány tak, abyste si mohli užít dobrou konverzaci, oslavit důležité rodinné události nebo jen relaxovat a dívat se na moře.

Hlavní ložnice byla navržena s ohledem na pohodlí a relaxaci. Jedná se o soukromý prostor s velkou koupelnou s vanou a sprchou s výhledem na moře. Má také velkou šatnu a přístup na soukromou terasu.  Dvě další ložnice s vlastními koupelnami, toaleta pro hosty, toaleta u bazénu, garáž pro dvě vozidla a apartmán pro hosty ve spodním patře se samostatným přístupem, vlastní kuchyní, obývacím prostorem, ložnicí s velkou šatní skříní, plně vybavenou koupelnou a soukromou terasou.

Rezidenční oblast Jazmines se nachází v urbanizaci Cumbre del Sol, a proto všechny nemovitosti v této oblasti také využívají všech služeb dostupných v rámci této zavedené urbanizace, která má nákupní oblast se supermarketem, kadeřnictvím, lékárnou, bary a restauracemi, mezinárodní škola Lady Elizabeth School a široká škála možností venkovních sportů s tenisovými a paddle kurty, turistickými stezkami, školou jízdy na koni, nesmíme zapomenout na pláž Moraig s plážovými bary a zátoky Cala Llebeig a Cala Los Tiestos, nádherné a okouzlující. 

Navíc všechny restaurace a možnosti trávení volného času dostupné v sousedních městech Benitachell, Javea (pouze 7 km) a Teulada-Moraira (pouze 4 km), což jsou všechna mezinárodně uznávaná prestižní turistická místa a nacházejí se na půli cesty mezi Alicante a města Valencie.

Kontaktujte nás

O společnosti BRANCO REALITY jsem se dozvěděl:

Zaškrtněte prosím políčko na znamení, že nejste robot...